ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η PrintOut L.T.D επιφυλάσσεται του δικαιώματος να αναπροσαρμόζει τις τιμές των προϊόντων της.
Στις τιμές που αναγράφονται στους τιμοκαταλόγους μας δεν περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ .

Τρόποι πληρωμής:


Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω ACS COURIER.
Με την χρήση πιστωτικής / χρεωστικής κάρτας (Visa , MasterCard) μέσω του ασφαλούς δικτύου πιστωτικών καρτών της EUROBANK.
Με κατάθεση σε έναν απο τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς

Ανωτέρα Βία


Εάν για λόγους ανωτέρας βίας ( έκτακτα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, κτλ ) δεν μπορούμε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα σας εντός του προκαθορισμένου χρόνου τότε θα σας ειδοποιήσουμε με e-mail για την παράταση του χρόνου παράδοσης έτσι ώστε να γνωρίζετε την πιθανή καθυστέρηση.

Η PrintOut δεν ευθύνεται για λάθη σε γραμματοσειρές ή ορθογραφικά λάθη στις εκτυπωμένες εργασίες. Η ευθύνη ελέγχου του τελικού προς εκτύπωση αρχείου ανήκει αποκλειστικά στον πελάτη. Η printout.gr παραδίδει πάντα συσκευασμένα τα προϊόντα της.

Τροποποίηση των όρων του παρόντος


Η PrintOut διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών καθώς και τους τιμοκαταλόγους του.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


Τα προϊόντα σας θα σας αποσταλούν με ACS COURIER στην διεύθυνση αποστολής που έχετε δηλώσει στο αντίστοιχο πεδίο στην αίτηση παραγγελία σας. Για κάποιες περιοχές που η πρόσβαση είναι δύσκολη για την εταιρεία ταχυμεταφορών η αποστολή μπορεί να γίνεται και μέσω Ελληνικών Ταχυδρομείων αναγκαστικά.
Εάν εσείς το επιθυμείτε η αποστολή των προϊόντων σας μπορεί να γίνει και με μεταφορική εταιρεία της αρεσκείας σας. Απλά θα πρέπει με ένα e- mail να μας ενημερώσετε σχετικά με ποια εταιρεία ταχυμεταφορών συνεργάζεστε για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.
Επίσης μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα σας σε μεταφορική εταιρεία η οποία κάνει ομαδικές μεταφορές στην Πόλη σας. Σε αυτή την περίπτωση έχετε μία επιβάρυνση εξόδων αποστολής για την μεταφορά των πακέτων σας στα Κεντρικά γραφεία της μεταφορικής που εσείς θα μας υποδείξετε.
Ο χρόνος παράδοσης ποικίλει ανάλογα με το είδος της εργασίας και γιΆ αυτό τον λόγο πρέπει να μας καλείται μετά από την οριστικοποίηση της παραγγελίας για να έχετε απόλυτη ενημέρωση σχετικά με τον χρόνο παράδοσης. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Μπορούμε να σας παραδώσουμε Σάββατο με μία επιπλέον χρέωση στα έξοδα αποστολής.
Το κόστος αποστολής υπολογίζεται βάση του βάρους της παραγγελίας σας και του τόπου αποστολής. Στο site μας υπάρχει πρόγραμμα υπολογισμού που σας ενημερώνει σχετικά με τα έξοδα αποστολής. Το κόστος στρογγυλοποιείται πάντα προς τα επάνω.
Τα έξοδα αποστολής μπορούν να διαφοροποιηθούν κατά ένα +_ 10% από αυτά τα οποία υπολογίζει το πρόγραμμα υπολογισμού κατά την διάρκεια οριστικοποίησης της παραγγελία σας.

Υπηρεσίες EXPRESS – Επόμενη ημέρα


Αποστολές εντός Νομού Αττικής
Εντός  Αττικής η χρέωση για παραγγελία έως 2kg είναι 2,50 ? και για κάθε επιπλέον κιλό  1? / kg.
Αποστολές Εκτός Αττικής ( Χερσαίοι & Νησιωτικοί προορισμοί )
Εκτός Αττικής η χρέωση για παραγγελία έως 2kg είναι 4,00 ? και για κάθε επιπλέον κιλό 1,20/Kg.
EXPRESS παράδοση Σαββάτου κόστος + 2, 40 ?
Χρέωση αντικαταβολής κόστος + 3, 95 ?

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ


Για οποιαδήποτε ακύρωση μίας παραγγελίας ( ολικά ή μερικά ) θα πρέπει να στείλετε e-mail στοinfo@printout.gr ή να καλέσετε άμεσα στο τηλέφωνο 210 2837866 για να μιλήσετε με έναν εκ των συνεργατών μας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Έχετε το δικαίωμα της επιστροφής των προϊόντων εάν στο τελικό αποτέλεσμα έχει δημιουργηθεί κάποιο σφάλμα ευθύνης της printout .ltd. Σε περίπτωση που αποδειχθεί αυτό επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής – επιστροφής των προϊόντων. Εμείς αναλαμβάνουμε την επανεκτύπωση των εργασιών σας.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε χωρίς δηλαδή έλλειψη σε τεμάχια ή αλλοιωμένα, χτυπημένα κτλ.
Για την αποφυγή δική σας ταλαιπωρίας παρακαλούμε να ελέγχετε τεμάχια και κατάσταση των προϊόντων κατά την παραλαβή προκειμένου να διαπιστωθούν εκείνη την στιγμή τυχόν ελαττώματα ή σφάλματα.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε κάτι παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 2837866 ή στείλτε μας e-mail στο info@printout.gr.
Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποσταλούν τα πράγματα είναι
ΧΕΛΜΟΥ 5, Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ , ΑΤΤΙΚΗΣ  τ.κ. 14123
Σε περίπτωση που χρειάζεσθε επιστροφή των χρημάτων σας η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από το έγγραφο αίτημα σας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ

Η printout L.T.D. διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει – τροποποιεί τους όρους συναλλαγής  καθώς και τις προϋποθέσεις αυτής.